Open Geest Dagen – Wandelen met Buddywerking Vlaanderen

Te Gek!? organiseert op zaterdag 7 en zondag 8 oktober 2023 de eerste Open Geestdagen. De geestelijke gezondheidszorg zet dat weekend in Vlaanderen voor het eerst de deuren wijd open voor het publiek.
Ook de buddywerkingen van  regio Mechelen, Antwerpen en Zuid Limburg nemen deel aan deze actie en organiseren daarom een wandeling waarbij je op een interactieve manier kennis maakt met Buddywerking Vlaanderen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Regio Antwerpen
De wandeling vertrekt in CGG Andante (Van der Sweepstraat 7, 2000 Antwerpen). Je kan starten tussen 14u – 16u30 en doet de wandeling op je eigen tempo. De wandeling heeft een afstand van +-4km.

Regio Mechelen
De wandeling vertrekt in CGG De Pont (Lange Ridderstraat 20, 2800 Mechelen). Je kan starten tussen 12u – 16u en doet de wandeling (+-4 km) op je eigen tempo aan de hand van een plannetje dat je kan ophalen aan de stand van Buddywerking in het CGG zelf.

Regio Zuid Limburg
De wandeling is 5km. We vertrekken om 14u aan de Sint-Martinuskerk (Martinusstraat) tegenover het Kasteel. Je deelname is gratis.
Inschrijven is verplicht omdat we je graag een versnapering aanbieden:
Bij Hilde Boumans: info@validag.be of 012/26 14 36 Bij Annelies Vanlangenaeker: zuidlimburg@buddywerking.be of 0475/86 90 49
Adres: Martinusstraat
3840 Gors-Opleeuw

We kijken ernaar uit je te mogen ontmoeten!

Meer info over de Open Geest dagen: https://www.tegek.be/campagnes/opengeestdagen/over-de-open-geestdagen